سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

بسته کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در دیدار با همتای اوکراینی خود در مونیخ، درباره ارسال بسته کمک‌های اقتصادی و نظامی جدید به کی یف، گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای پس از دیدار وزرای خارجه آمریکا و اوکراین در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ اظهار کرد «آنتونی بیلنکن» در دیدار با «دیمیتری کولبا» درباره بسته کمک‌های نظامی و اقتصادی بعدی از سوی واشنگتن برای کی یف، گفتگو کرد.

 

در این بیانیه آمده است وزیر خارجه آمریکا ضمن اطلاع به وزیر خارجه اوکراین درباره این بسته کمک‌های نظامی و اقتصادی برای کی یف، بر اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره ایستادن در کنار اوکراین، تاکید کرد.

 

بلینکن و کولبا همچنین بر آمادگی برای برگزاری مراسم سالگرد آغاز تهاجم روسیه به اوکراین شامل سخنرانی های برنامه ریزی شده در مقر سازمان ملل، سازمان امنیتی وهمکاری اروپا و دیگر نشست‌های چند جانبه تاکید کرد.

 

این در حالی است که پیشتر سناتور چاک شومر رهبر دموکرات‌های سنا از تصویب بسته کمک‌های نظامی و اقتصادی و بشردوستانه برای ارسال به اوکراین به ارزش 113 میلیارد دلار خبر داده بود.

 

آنتونی بلینکن، همچنین شب گذشته، شنبه، تاکید کرد که ایالات متحده هیچ شکی در پیروزی اوکراین ندارد و خواستار "احتیاط باورنکردنی" در مورد پیشنهادات درباره آتش بس شد.

 

وی در سخنرانی خود در کنفرانس مونیخ تاکید کرد: ما در مورد پیروزی و موفقیت اوکراین هیچ تردیدی نداریم. بلینکن توضیح داد، برای اینکه نظامیان اوکراینی "برای کشورشان، برای آینده خود و برای دفاع از سرزمین‌شان" می جنگند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار